Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Οι νεοδημοκράτες

Οι νεοδημοκράτες
Θεοδωρής Τσιαμίτας


     Οι νεοδημοκράτες δεν πειράζει να είστε νεοδημοκράτες, εφόσον είστε πρώτα και πάνω από όλα Έλληνες πατριώτες. Διαφορετικά, είστε κομματόσκυλα και δεν διαφέρετε καθόλου από των άλλων κομμάτων. Αν δηλαδή επιθυμείτε να καταργηθεί η κατάπτυστη ψευτοσυμφωνία των Πρεσπών αλλά προτίθεστε να ψηφίσετε Νέα Δημοκρατία ενώ ο πρόεδρός της και μελλοντικός πρωθυπουργός της λόγω ασχετοσύνης (ή παντελούς έλλειψης πατριωτικής ευθιξίας) λέει ξεκάθαρα ότι δεν θα την ακυρώσει, όχι επειδή νομικά δεν γίνεται, αλλά επειδή δεν είναι πολιτικά ηθικό, τότε είσαστε ότι κι οι ΣΥΡΙΖΑίοι, απλώς με άλλα χρώματα. Νοιάζεστε μόνο για το κόμμα, και το αποδεικνύετε όταν το επιλέγετε ενώ αυτό βλάπτει άμεσα και οριστικά τα εθνικά συμφέροντα. Διαφορετικά, πιέστε με κάθε τρόπο να δεσμευτεί η ΝΔ ότι θα ακυρώσει αυτή την αντιδημοκρατική, ανήθικη, απαράδεκτη ψευτοσυμφωνία πριν τις εκλογές, ώστε να αξίζει την ψήφο σας. Διότι ψηφίζουμε αποκλειστικά και μόνο όποιους δεσμεύονται ξεκάθαρα πως θα εργαστούν για την ακύρωση, διότι ο Ελληνισμός δεν έχει μάθει ποτέ να συμβιβάζεται με το απαράδεκτο - Ελευθερία ή Θάνατος. Διότι αν η ακύρωση αυτής της ψευτοσυμφωνίας δεν είναι το κυριότερο κριτήριό σας σε αυτές τις εκλογές και νοιάζεστε πρώτα για τα οικονομικά, τις δουλίτσες σας και κανέναν διορισμό, τότε συμπεριφέρεστε ήδη σαν σκλάβοι και είστε όχι καν ίδιοι, αλλά χειρότεροι από άλλους λαούς που δεν έχουν ιστορία και πολιτισμό, γιατί εσείς έτυχε να γεννηθείτε εκεί που υπάρχει, αλλά επιλέξατε να κρατήσετε το φτυάρι που θέλει να τον θάψει.

Βίντεο του Μητσοτάκη για τη συμφωνία, στις 3 Απριλίου 2019:
https://www.facebook.com/giannis.delis.165/videos/10214156417245494/

ΥΓ
Θυμηθείτε, η ΝΔ τον Ιανουαρίου του 2018 ήταν κατά των συλλαλητηρίων. Αφού έγινε το πρώτο της Θεσσαλονίκης που ξεπέρασε κάθε προσδοκία και στη συνέχεια το άλλο ιστορικό της Αθήνας, η ΝΔ έγινε ξεκάθαρα υπέρ των συλλαλητηρίων. Αυτό αποδεικνύει οτι ο λαός ελέγχει και καθορίζει με άμεσο τρόπο την πολιτική των κομμάτων αλλά και της ίδιας της χώρας, όταν οι ψηφοφόροι τους τα ελέγχουν την ώρα που αυτά είναι στην εξουσία.




1 σχόλιο:

There Are Two Modes of Being

There are two modes of being Theodoris Tsiamitas There are two modes of being: a) Being conscious by choice, by carefully monitor...